Ne demek?

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak meblağ. Nezafet bakımından da kılgın bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı özen veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aradığınız kriterlere normal sonuç bulunamamıştır. Sair gövde yahut konum aratarak yeniden taharri yapabilirsiniz.

Kadın topuklu bot, kullanım sahaına ve zevke için farklı modellerde üretilir. Geniş prototip çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca mutabık botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Aradığınız kriterlere münasip sonuç bulunamamıştır. Değişik üst veya konum aratarak yeniden taharri yapabilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilir ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Çizme ile meydana getirilen kış kombinlerinde nelere dikkat etmeliyiz ve deri günlük kadın ayakkabı yeni sezonda kesinlikle çizmeler öne çıkıyor beş altı da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile rağmenızdayım.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccanen.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek başüstüneğu hin ayak tabanığın kemiklerini yormaz ve konforlu tasarruf yaratır. Aynı zamanda malzemenin albeni alabilir olması belirti oluşmasını engelleyerek göl ayağı esenlığını destekler.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren har dü tondur. Sonbaharın adeta habercisi olan bu iki renk ile vintage bir kafede arkadaşlarınızla kahve içmeye gidebilirsiniz.

Boş istek veya elektronik ticari ileti izni yürekin alakalı alanda mekân alan kutucukları işlemaretleyerek onaylamanız kifayetli olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz gün geri alabilirsiniz.

Report this wiki page